“BLAGDANSKI STOL”

Datum objave: 12. 11. 2017.

Dragi prijatelji !!!

Dolazi nam Božić, vrijeme kad će naši stolovi biti puni svega, od dekoracija do jela…i raskošnih poklona.
Bez obzira na financijske prilike koje imamo, trudimo se imati “Božić” kak se spada pa ponekad potpuno nesvjesni i pretjeramo..
Ove godine, treću godinu za redom, A je to artovci pozivaju i Vas, cijelu Podravinu, te apeliraju da pomislite na one čiji stolovi neće biti puni, borove gdje neće biti dekoracija, djece gdje neće biti poklona i starijih gdje neće biti kolača…
Možete li nam pomoći u našoj namjeri da popunimo praznine onima koji to trebaju i učinimo ovaj “Božić” pravim blagdanom punim humanosti i blagostanja ?
Oni koji nas poznaju znaju da svake godine pečemo kolače i posjećujemo potrebite, a ove godine probat ćemo i više od toga.
POZIVAMO SVE VAS DA ODVOJITE DIO SVOG BLAGDANSKOG STOLA I NEČIJI PRAZNI, UČINITE PUNIM.
SVAKI PONEDJELJAK u prostorima naše Udruge, KRENUVŠI OD
13.11. DO 18.12.
SKUPLJAT ČEMO OSNOVNE NEKVARLJIVE NAMIRNICE, A
OD 18.12 DO 22.12
ČAK I KOLAČE (SUHE) tko želi..
Nekoliko nam se Udruga već pridružilo u ovoj namjeri, a da nam pokaže kako je ujedno teško i preljepo pomagati,10.12. posjetit će nas naša prijateljica Marijana Matešić iz Humanitarne Udruge “Dobra volja” koja će se podružiti s nama i ispričati nam što znači humanitarnost iz prve ruke.
Pozivamo i sve Vas koji se s nama žele podružiti taj dan i upoznati pravu humanitarku koja svaki dan sa svojim timom čini “čuda” za druge, da dođu na poslijepodnevnu kavu u naš prostor. Dočekat će Vas otvorena vrata, osmjeh i puno ljubavi!
Vjerujem u sve nas, vjerujem da nas ima koji možemo odvojiti par kuna i kupiti jednu namirnicu te tako učiniti malu-veliku stvar za druge i za sebe ovaj Božić.
Budimo samo ono što jesmo, bez predrasuda i pitanja – samo ljudi.
Pisati i pitati možete na www.ajeto.hr pod Upiti ili u inbox. Potražite na fb Udrugu Dobra volja pa poškicajte malo kakvih borbi ima u životu…. Dijelite, djelujte, učinite nekome drugome veliku stvar!


Od srčeka Vam HVALA!

kuglice face